Γιάννης Τσαλπαράς

Financial Health Advisor

​Μέλος του Κύκλου επιτυχημένων Ασφαλιστών

MDRT Member

Καθημερινή μου προτεραιότητα, είναι να συναντώ ανθρώπους και δημιουργώ σχέσεις εμπιστοσύνης, βοηθώντας τους να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, ώστε να δημιουργήσουν ένα Financial Healthy Future.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη και είμαι παντρεμένος με την Έλενα Σταμπολίδου, έχοντας αποκτήσει 2 γιους τον Δημήτρη και τον Πέτρο.

Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κάτοχος Πτυχίου Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και είμαι διαπιστευμένος Ασφαλιστικός & Επενδυτικός Σύμβουλος, από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. 

Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε όταν ήμουν ακόμα φοιτητής, όπου εργάστηκα σε τμήμα Marketing στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης.

Έπειτα, αφού απέκτησα το πτυχίο μου, συνεργάστηκα με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδος, πραγματοποιώντας εθελοντική δράση σε ημερίδες του οργανισμού και στη συνέχεια, δραστηριοποιήθηκα ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, καθώς και σε επιχειρήσεις χονδρικού εμπορίου στο τμήμα πωλήσεων.

Στις αρχές του 2014 αλλάζοντας τους επαγγελματικούς μου στόχους εντάχθηκα στο δυναμικό της  MetLife , ως Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος. 

Τον Ιούνιο του 2022, μετά την εξαγορά της Metlife από την NN Hellas Group, συνεχίζω την συνεργασία μου, καλωσορίζοντας την νέα συνεργασία με αισιοδοξία.

Μέχρι σήμερα, στην επαγγελματική μου πορεία, έχω καταφέρει να συγκαταλέγομαι, παγκοσμίως, στους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου μου:

  • Την συμμετοχή μου σε όλα τα συνέδρια της εταιρείας στην Ελλάδα από το 2014

  • Την συμμετοχή μου στον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών της Metlife από το 2020-2022

  • Την συμμετοχή μου στον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών της ΝΝ Hellas από το 2022

  • Την συμμετοχή μου ως Πλήρες Μέλος του MDRT 

  • Την συμμετοχή μου σε παγκόσμια συνέδρια του MDRT 

mdrtMemLogo_inline.png
Γιάννης Τσαλπαράς